Gaz (Metan) pe Argeş

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Spunea cineva că toată lumea este împotriva Unirii Urziceni? Iată că până şi bilele din urna LPF au fost blestemate la tragerea la sorţi. Dacă s-ar fi putut, formaţia din Bărăgan ar fi jucat în următoarea stagiune a Ligii I numai cu Manchester United, AC Milan, Real Madrid şi FC Barcelona. Cum nu se poate asta, ialomiţenii vor da ochii cu toată lumea „mare” din ţară în primele patru-cinci etape.

* Liga I se transformă pe zi ce trece în Liga Intelectualilor. De pildă, Dorel Stoica, ditamai căpitanul Universităţii Craiova, a absolvit Bacalaureatul cu o super-medie: 8,13! Singura problemă este că Dorel - un tip de toată isprava cu început de chelie - mai are un pic şi iese la pensie…

* Gigi Becali a spus că se spânzură dacă i se vor găsi măcar trei cuvinte „ciripite” Securităţii, iar Gheorghe Sichitiu, directorul general al Rapidului, a dezvoltat acest sofism de bordură: „Mă spânzur în Piaţa Revoluţiei dacă cineva aduce un rând scris de mine pentru Securitate.” Liniştiţi-vă, băieţi, dacă se va săpa ca lumea, mi-e teamă că n-o să mai putem ieşi în agora din cauza leşurilor voastre!

* Şi Cornel Penescu zicea că-i nevinovat, că n-a făcut nimic necurat şi iată ce s-a întâmplat: a tras după el arbitri, magazineri, federali, iar echipa i-a fost retrogradată. În locul Argeşului va rămâne, în aşa-zisa Ligă a lui Mitică echipa Gaz Metan Mediaş. O apă în minus, un gaz în plus: Liga I e tot mai poluată fonetic.

* Fotbalul românesc începe încă de săptămâna aceasta sezonul oficial 2009-2010. Steaua va juca joi cu Ujpest Budapesta, în turul al II-lea al Europa League, un meci care ar putea stabili cam la ce distanţă ne aflăm de „soccerul” adevărat.

Dacă echipa din Ghencea se va „tăia” chiar la debut, în compania unei trupe modeste, va însemna că acesta este momentul adevărului. Dacă va trece „en fanfare” de unguri, mai aşteptăm un tur pentru a trage concluziile.   

* Tenismena Simona Halep şi-a micşorat bustul care n-o lăsa să avanseze în carieră. Dacă n-ar fi pus mâna pe rachetă, astăzi s-ar fi aflat la medic pentru o mărire.

Citit 747 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.