Dorinel Munteanu va fi ajutat de Ion Balaur

Dorinel Munteanu va fi ajutat de Ion Balaur
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa tehnică a lui Munti s-a îmbogăţit sâmbătă după-amiază, când a fost prezentat Ion Balaur (foto) în funcţia de antrenor secund, al doilea după Cătălin Ciorman, statisticianul alături de care Dorinel lucrează de când s-a apucat de antrenorat.

Balaur, ultima dată la Gloria Buzău, a lucrat cu câţiva dintre jucătorii aflaţi acum în lotul Oţelului, şi mai ales cu cei din „contingentul” FC Timişoara. „Este un antrenor în care avem mare încredere, sunt convins că va colabora foarte bine cu Dorinel”, l-a lăudat directorul general al clubului gălăţean, Marius Stan.

Dorinel şi Stan au susţinut sâmbătă prima conferinţă de presă în noua formulă, ambii comentând proiectul Oţelului, şi anume calificarea într-o cupă europeană.

„L-am ales pe Munti pentru că este un profesionist şi ca să-i acord şansa de a se revanşa. A fost jignit de oameni care nu prea au legătură cu fenomenul, iar faptul că s-a certat cu acele persoane constituie bile albe pentru el. A demonstrat că nu este o cârpă cu care să şteargă toţi pe jos”, l-a lăudat Marius Stan.

Citit 1034 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.