UPDATE: United joacă, astăzi, "decisivul" pentru calificarea în semifinale Ligii I de futsal
Foto: Foto Sorin Pană

UPDATE: United joacă, astăzi, "decisivul" pentru calificarea în semifinale Ligii I de futsal
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

UPDATE: Cel de-al doilea meci din play-off-ul Ligii I de futsal, disputat marţi seară, la Galaţi, între United şi Spicom Sf. Gheorghe, s-a încheiat cu victoria oaspeţilor: 1-3 (1-0). Astfel, că scorul la general a devenit 1-1 (în tur, la Sf. Gheorghe a fost 3-0 pentru gălăţeni). În aceste condiţii, miercuri seară, de la ora 18,00, se va disputa partida decisivă pentru calificarea în semifinalele competiţiei naţionale. Marcatorii golurilor au fost: Laşcu (penalti), respectiv Mihaly, Alonso şi Suto.    


 

Echipa gălăţeană United a început perfect play-off-ul din Liga I, câştigând în deplasare primul joc cu Spicom Sfântu Gheorghe, scor 3-0 (0-0). Astfel, United are ocazia să obţină astăzi (ora 18.00, Sala Sporturilor „Dunărea”) sau, în cel mai rău caz, miercuri, calificarea în semifinale. Se joacă în sistemul „două victorii din trei meciuri”.

Formaţiile calificate în semifinale sunt: City’us Tg. Mureş (2-0 la general, cu Dunărea Călăraşi), Aubergamo Deva (2-0 la general, cu KSE Tg. Secuiesc) şi Informatica Timişoara (2-1 la general, cu CSMS Iaşi).

Citit 1723 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Mai 2016 13:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.