Fotbalul gălăţean - la ora bilanţului. "Metalosport putea mai mult"

Fotbalul gălăţean - la ora bilanţului. "Metalosport putea mai mult"
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Echipa gălăţeană de eşalon trei a avut o evoluţie mulţumitoare în cel de-al doilea sezon în Liga a III-a. În primul an s-a clasat pe locul 10, iar în recentul, pe locul 5. A susţinut 26 de meciuri, în 13 a înregistrat victorii, 6 meciuri au fost egale, iar 7 au fost pierdute; a realizat 45 de puncte, golaveraj 47-24 şi plus 6 la „adevăr”.

„Un bilanţ mulţumitor, dar cred că se putea termina şi mai bine. Am avut ca prim obiectiv locurile 1-5, iar după pregătirea din iarnă şi rezultatele foarte bune din meciurile de pregătire (cu echipe din Liga a II-a) ne-am propus să atacăm promovarea. La finele turului, ecartul dintre „metalurgişti” şi echipa de pe primul loc a fost de 11 puncte. Însă unele evoluţii neconvingătoare din retur ne-a îndepărtat de obiectiv", ne-a spus antrenorul principal Viorel Tănase. Din stafful tehnic au mai făcut parte Tudorel Pelin şi Dumitru Horovei - secunzi şi Tudorel Călugăru - antrenor cu portarii.

Gălăţenii au avut o perioadă forte, în finalul turului, când au încheiat 7 partide fără înfrângere (cinci victorii şi două egaluri). Din păcate, au fost şi câteva meciuri în care s-au pierdut puncte preţioase, din cauza cărora nu s-a putut realiza obiectivul: cu Inter Dorohoi, CSM Paşcani, CS Panciu sau Olimpia Rm. Sărat, pierdut la limită, după ce gălăţenii au dominat cap-coadă.

Golgeterul echipe este Bahnaşu - cu 10 reuşite, secondat de Istrate - 7, Mihu - 4, Cârjă - 3 şi Silviu Ilie - 2, ultimii doi din postura de fundaşi.

Stafful tehnic a beneficiat de serviciile a 25 de jucători. Dintre aceştia, Cârjă (căpitanul echipei) a lipsit la un singur joc, în timp ce Gohoreanu, S. Ilie şi Munchiu au participat în toate partidele din retur. Iată restul jucătorilor din lot: Vlasie, Olteanu, Vasiliu - Blănaru, Stancu, Voicu, Gâţă, Sevastian, Răgălie, Lungu, Ignat, Adăscăliţei, Tudose, L. Iancu, Zaharia, Istrate, Mihu, Bahnaşu, I. Constantinescu, Cană şi Butoi.

În această perioadă, jucătorii se bucură de zilele vacanţei, reluarea pregătirilor fiind programată pentru 11 iulie.

Citit 1432 ori Ultima modificare Joi, 23 Iunie 2016 22:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.