TRANSFERURI spectaculoase la Metalosport

TRANSFERURI spectaculoase la Metalosport
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Interviu cu noul antrenor, Mihai Ciobanu, care anunţă mai multe achiziţiii în lot, printre care şi trei jucători care au evoluat în prima ligă cu Oţelul: Cojoc, Milea şi Stoian


Singura echipă de fotbal din municipiul Galaţi într-o competiţie naţională, Metalosport, a avut o situaţie ceva mai specială în startul actualei campanii de pregătiri. Primul antrenament a fost efectuat pe 11 iulie, într-o atmosferă de uşoară instabilitate, dar lucrurile s-au aşezat şi de la 1 august la cârma echipei a fost numit un nou staff tehnic, condus de antrenorul Mihai Ciobanu. Alegerea nu a constituit o noutate, întrucât Ciobanu a mai antrenat această echipă acum două sezoane, iar în cel precedent a fost director tehnic al acestui club. Pentru noutăţile de la Metalosport, , l-am provocat la un scurt dialog pe tehnicianul gălăţean. 

- Cum s-au petrecut lucrurile în prima parte a pregătirilor din această lună?

În primul rând am fost preocupat de conturarea lotului şi totodată am continuat antrenamentele. Vrem ca deschiderea sezonului oficial să ne găsească puşi la punct cu pregătirile şi cu un lot competitiv şi echilibrat pe compartimente. Acest lucru îl putem realiza printr-o pregătire complexă, tehnico-tactică, având la bază suficiente acumulări fizice. Antrenamentele le susţinem pe terenurile din Complexul „Dunărea”.

- Ce ne puteţi spune despre programul jocurilor amicale?

Avem stabilite câteva jocuri de verificare, partenere urmând să fie echipe din acelaşţi eşalon cu noi: în deplasare, la Sporting Lieşti (n.n. - meciul urma să se joace aseară), pe 12 august ne va vizita CSM Rm. Sărat (locul doi în sezonul trecut), pe 17 august mergem la CS Chiscani, iar pe 19 sau 20 august vom întâlni Delta Tulcea, pe teren propriu. Va fi meciul care să ne edifice asupra potenţialului jucătorilor noştri. Pe 24 vom susţine meciul din prima etapă naţională, a „Cupei României”, cu un adversar pe care îl vom cunoaşte după tragerea la sorţi. Va fi un ultim test înainte de startul în noul campionat.

- Cu cine aţi pornit la drum pentru a vă îndeplini obiectivul?

Avem 26 de jucători în pregătiri. Întrucât în campionat va trebui să avem permanent în teren trei jucători sub 21 de ani, în lot sunt şapte juniori: Oprea, Sevastian, Munchiu, Tofan, Blănaru, Perju şi Zaharia. Ceilalţi jucători, pe compartimente, sunt: Vlasie şi Olteanu (portari) – Cârjă, Gâţă, Voicu, Răgălie, Cojoc (ultima dată la Delta Tulcea), Putanu (gălăţean, ultima dată la Viitorul şi FC Braşov), Stancu (apărători), Munchiu, Dajbog, Ionuţ Iancu (de la Lieşti), Ciprian Milea (ex- Oţelul şi CSMS Iaşi), Cosmin Stoian (fost „oţelar”), Anastasie (de la Valea Mărului), Bahnaşu (mijlocaşi), Ionuţ Constantinescu, Mihu, Moise şi Moroşanu (atacanţi).

- Ce obiectiv v-aţi fixat?

- Lucrurile sunt clare, clubul are ca obiectiv promovarea în Liga a II-a.

- Mulţumim şi succes deplin în îndeplinirea misiunii încredinţate!

Citit 5003 ori Ultima modificare Marți, 09 August 2016 17:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.