Oţelul Galaţi, în prezentare de gală

Oţelul Galaţi, în prezentare de gală
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ora 19.00 – meci demonstrativ între artişti şi fostele vedete ale clubului local de Liga I; ora 20.30 – prezentarea lotului; ora 21.00 – spectacol de muzică şi dans * Acesta este programul acţiunii de marţi, 28 iulie, care nu trebuie ratată de nebunii după fotbal din Galaţi! *

Cine va juca în meciul demonstrativ?

Naţionala artiştilor: Adrian Enache, Aurelian Temişan, Dani Oţil, Victor Ylla, Andrei şi Kamara (Alb & Negru), Augustin Viziru, Dănuţ Lupu, Ion Viorel, Florin Moise şi alţii

Oţelul old-boys: Claudiu Vaişcovici, Cătălin Tofan, Marius Stan, Dorinel Munteanu, Ion Balaur, Tudorel Călugăru, Viorel Tănase, Ion Basalâc, Ion Rotaru, Gelu Popescu, Viorel Anghelinei, Eugen Ralea, Ion Profir şi alţii.

Nu mai era timp pentru un amical

Meciul de prezentare a lotului de jucători pentru stagiunea 2009-2010, opţiune care, iniţial, picase de tot, a fost înlocuită cu o variantă mult mai comercială, un show la care ar putea participa nu numai amatorii de fotbal.

Marius Stan, directorul general al Oţelului, susţine că o partidă de verificare era greu de realizat cu numai câteva zile înaintea startului noului campionat. „Echipa, odată revenită la Galaţi vineri noaptea, nu mai putea susţine un joc de verificare cu mai puţin de o săptămână înaintea partidei cu Internaţional Curtea de Argeş.

Au fost destule meciuri amicale, s-a instalat şi ceva oboseală în rândul jucătorilor, aşa că până vinerea următoare programul va fi ceva mai relaxat”, explică şeful roş-alb-albaştrilor.

Dorinel şi trupa vor fi „afişaţi”

Totodată, ar fi fost aberant ca suporterilor să nu le fie arătat lotul chiar în anul în care se anunţă din start lupta pentru cupele europene. Sunt doisprezece jucători noi în echipa pregătită de Dorinel Munteanu, tehnician care el însuşi avea nevoie de o prezentare oficială în faţa fanilor gălăţeni.

„Am găsit o variantă satisfăcătoare, sper să avem câţi mai mulţi suporteri la stadion. Va fi şi prezentarea lotului, va exista şi fotbal între old-boys, dar şi un spectacol de muzică şi dans”, a anunţat directorul general adjunct Cătălin Tofan, care marţi seară se va afla pe teren în duelul fostelor vedete, acolo unde, printre alţii, vor apărea Dorinel Munteanu, Dănuţ Lupu, Adrian Enache şi Viorel Ion. 

Showul va începe la 7 seara

Partida demonstrativă care va pregăti publicul local pentru prezentarea fotbaliştilor „oţelari” opune Naţionala Artiştilor şi o selecţionată a veteranilor clubului de la Dunăre.

Meciul va începe la ora 19.00, iar la 20.30 vor apărea pe teren Paraschiv şi compania, cei care în noul sezon au ca ţintă ocuparea unui loc de Europa League.

Ulterior, de la ora 21.00, artiştii vor face ce ştiu ei mai bine, şi anume vor cânta şi dansa timp de aproximativ 30 de minute. Întreaga acţiune va avea loc pe Stadionul „Oţelul”.

Comentariu foto: Roş-alb-albaştrii se vor îmbrăţişa marţi seară pentru startul unui sezon pretenţio

Citit 1947 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.