Legiunea Chebac se întoarce

Legiunea Chebac se întoarce
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Deoarece nu poate cumpăra un mijlocaş central, antrenorul Oţelului apelează la încă un produs din propria curte: Alexandru Chebac, de la echipa a doua, fiul lui Ionel (FOTO), fostul atacant care a jucat şi la Rapid *

„Nu se mai aude nimic de niciun mijlocaş central. Nu ne permitem să cumpărăm unul, dar avem o variantă foarte bună. Promovăm unul de la echipa a doua”, a anunţat ieri antrenorul Dorinel Munteanu.

Despre cine este vorba? Nici Neamţul nu-i reţinuse numele tânărului care de săptămâna viitoare se va dezechipa în acelaşi vestiar cu Sergiu Costin, Gabriel Paraschiv şi ceilalţi campioni ai României. „E băiatul fostului fotbalist al Galaţiului. Da, Alexandru Chebac îl cheamă”, şi-a reamintit tehnicianul.

Junele care face pasul la echipa mare a clubului (acelaşi traseu l-au urmat şi deja consacraţii Ilie, Neagu, Râpă, Iorga, Cojoc) are 19 ani şi seamănă leit cu Ionel Chebac, tatăl său. Îi poartă până şi freza, una la modă în anii ’80, dar este considerat mai tehnic decât cel care a activat şi pentru Rapid Bucureşti acum un deceniu şi jumătate.

Chebac junior este văr primar cu fundaşul central Cristian Sârghi, „legiunea” cu acelaşi nume fiind reprezentată la Oţelul şi de Gabi, fratele lui Ionel Chebac. 

Citit 5621 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.