Oţelul joacă astăzi cu Urziceniul în Liga I

Oţelul joacă astăzi cu Urziceniul în Liga I
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ca să-i smulgă formaţiei campioane măcar un punct, trupa lui Dorinel Munteanu trebuie să înscrie * „Nu vom juca cu cinci atacanţi pentru a marca, dar voi face unele modificări în primul unsprezece”, anunţă tehnicianul Oţelului * Silviu Ilie revine ca titular în locul lui Gabriel Siminic *

OŢELUL GALAŢI – UNIREA URZICENI

Meciul va avea loc astăzi, de la ora 17.30 (în direct la Digi Sport);

Stadionul „Oţelul” – etapa a 5-a a Ligii I;

Echipele probabile:

OŢELUL: Kolev – Râpă, Costin, Jelev, Ilie – Iorga, Giurgiu – Ibeh, G. Paraschiv, Sălăgeanu – N’Kongue. Antrenor: Dorinel Munteanu;

URZICENI: Arlauskis – Maftei, Galamaz, Fernandes, Bordeanu – Pădureţu, Apostol, S. Paraschiv, Frunză – Rusescu, Bilaşco. Antrenor: Dan Petrescu;

Arbitri: Alexandru Tudor (Bucureşti) – Vladimir Urzică (Piatra-Neamţ), Stelian Slabu (Braşov) – Bogdan Hanceariuc (Iaşi).

22 de jucători în cantonament

Ultimul gol al formaţiei roş-alb-albastre a picat cu 28 de zile în urmă, în minutul 70 al partidei de la Mioveni, cu Internaţional Curtea de Argeş. Pentru a scoate puncte din jocul de astăzi, cu Unirea Urziceni, Oţelul trebuie să înscrie din nou şi se pare că antrenorul Dorinel Munteanu pregăteşte schimbări masive în primul unsprezece.

„Vor fi modificări, asta este sigur”, a admis Neamţul, fostul internaţional fiind pregătit să arunce alţi trei jucători în formula de start. „Nu vă spun despre ce este vorba, că află adversarul”, s-a apărat tehnicianul când i-am cerut să creioneze formula cu care vrea să-i pună piedică echipei campioane.

Totuşi, nici el nu părea ieri sigur de modificările din garnitura de bază, mai ales că a oprit 22 de jucători în cantonament, cu patru mai mulţi decât în mod normal.

Intră Ilie, Ibeh şi N’Kongue?

Un prim retuş îl va viza pe fundaşul stânga Gabriel Siminic, el urmând să fie înlocuit cu Silviu Ilie, cel pe care publicul l-a şi cerut în timpul partidei cu Steaua Bucureşti.

„Depinde numai de Ilie dacă va fi titular sau nu. Eu fac echipa după cum se prezintă jucătorii la antrenament, nu am alt criteriu”, a explicat Dorinel care va umbla şi la postul de mijlocaş dreapta. Liviu Antal, obosit în meciul precedent, ar putea rămâne pe banca de rezerve în folosul nigerianului John Ibeh.

Şi atacantul central ar putea fi altul, camerunezul Christian N’Kongue urmând să beneficieze şi el de şansa titularizării, după variantele Marius Matei şi Mircea Axente care n-au punctat cu Ceahlăul, CFR Cluj şi Steaua.

„E bun şi egalul”

Antrenorul Oţelului nu schimbă totuşi şi sistemul de joc. „Ca să dau gol, nu trebuie să joc cu patru sau cinci atacanţi. Mai important este să ajungem acolo, în faţa porţii, dar la fel de importantă este şi decizia de a marca.

Sper să arătăm altceva faţă de ultimele jocuri”, a comentat Munteanu. În opinia sa, încleştarea de astăzi va avea spectacol doar pe ici, pe acolo, mai ales că ambele trupe pun mare accent pe faza defensivă.

„Până la urmă, mai mult mă interesează punctele, chiar şi un egal ar fi bun cu Urziceniul”, a mai spus Neamţul. Totuşi, în actuala ediţie de campionat, Oţelul n-a făcut nici spectacol şi n-a scos nici prea multe puncte…

Comentariu foto: Marius Matei, omul cu ratările în partida cu Steaua, pare că se roagă pentru dezlegarea blestemului

Citit 881 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.