Ajax Dulcisimo, la turneul final

Ajax Dulcisimo, la turneul final
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Federaţia de Minifotbal din România a anunţat programul după care se vor disputa meciurile de la turneul final al Campionatului Naţional de minifotbal. Ediţia din acest an este programată să se desfăşoare până sâmbătă, la Bacău.

La turneu participă cele mai bune 20 de echipe din România, calificate după fazele preliminare, iar Galaţiul va fi reprezentat de Ajax Dulcisimo - campioana judeţeană.

În urma stabilirii componenţei grupelor, Ajax Dulcisimo a fost repartizată în Grupa B, iar adversare îi sunt: Nedav Arad, Golden Boys Bacău, Phoenix Craiova şi Juventus Sibiu - campioana României din ediţiile 2013 şi 2015. Meciul de debut la actuala ediţie a Campionatului Naţional pentru Ajax Dulcisimo urma să aibă loc aseară târziu, în faţa echipei gazdă, Golden Boys. Celelalte partide din grupă se vor disputa, în ordine, cu: Nedav Arad, Juventus Sibiu şi Phoenix Craiova.

La finalul meciurilor din faza grupelor, primele două clasate din cele patru serii se vor califica în sferturile de finală, programul meciurilor urmând să fie stabilit prin tragere la sorţi.

Calificarea la turneul final al Campionatului Naţional a fost obţinută de Ajax Dulcisimo, la Braşov, unde a încheiat pe locul trei Campionatul Regional Sud-Est.

Pentru Ajax Dulcisimo, campioană judeţeană în ultimele două ediţii, va fi a doua participare consecutivă la turneul final al Campionatului Naţional. Sezonul trecut, echipa gălăţeană s-a oprit în faza grupelor, rezultatele obţinute fiind: o victorie, scor 7-1, cu Dr. Brons Baia Mare, şi două înfrângeri, scor 1-3, cu Hermanstad Sibiu şi Cherdra Tax Ploieşti. Şi participarea la turneul final din sezonul trecut a fost obţinută de Ajax Dulcisimo în urma unui turneu regional, Nord-Est, câştigat de gălăţeni cu trei victorii, din trei meciuri: 4-1 cu Imperium Iaşi, 3-0 cu Fenix Play Piatra Neamţ şi 5-0 cu Extratereştii Pokemoni Bistriţa.

Citit 1331 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Iulie 2017 22:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.