Oţelul II – Aerostar Bacău, 3-2 ca-n filme!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Satelitul clubului gălăţean Oţelul a avut thriller cât cuprinde în duelul cu Aerostar Bacău, de vineri după-masă. Cu titulari de la echipa mare, Viglianti, David şi Tănasă, trupa lui Viorel Tănase credea că va câştiga doar din gleznă, dar oaspeţii au avut şansa unui autogol în minutul 24, autor fiind chiar ex-băcăuanul David.

Presiunea Oţelului II s-a întors ca un bumerang în chiar ultimul minut al primei reprize, Gândulescu făcând 0-2 pe contraatac. Încurajaţi şi de public (meciul s-a jucat pe arena „Oţelul”), gălăţenii au reuşit să întoarcă rezultatul.

Tănasă a punctat din penalti (67’), moment în care portarul Aerostarului merita al doilea galben şi, automat, eliminarea, dar nu s-a întâmplat aşa! Nikolici a egalat cu şase minute înainte de finiş, iar Negoescu a transformat pentru 3-2 o lovitură de la 11 metri obţinută în minutul 94!

Oţelul a jucat cu: Abraham – A. Marus, David (61’ Chebac), Sipovici (46’ Nikolici), Murgoci – Frâncu (52’ T. Bogdan), Viglianti (57’ Gâţă), Frunză – Tănasă.

Citit 921 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.