Handbal masculin: CSU Galaţi, eşec la Suceava

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Handbaliştii de la CSU au debutat cu o înfrângere în actualul sezon oficial al Diviziei A. Gălăţenii au jucat în deplasare, cu Universitatea Bucovina II Suceava (echipă „fortificată” cu câţiva jucători de la prima garnitură - participantă în Liga Naţională). Gazdele s-au impus cu scorul de 33-25 (16-11). În etapa a doua, elevii antrenorului Mihai Pantea vor juca acasă, cu CSM Focşani (duminică, 27 septembrie).

* Desfăşurat în sala CSS, derbiul gălăţean al Seriei B a Campionatului Naţional de handbal junioare mari s-a încheiet nedecis: C.S. Şcolar - Oţelul 24-24 (9-11). În etapa a doua ambele echipe din Galaţi vor juca tot acasă: C.S.Şcolar cu Axiopolis Cernavodă şi Oţelul cu C.S. Şcolar Slobozia.

* În al doilea meci pe care selecţionata de hochei pe gheaţă a României (tineret) l-a susţinut la Budapesta, în compania reprezentativei Ungariei, victoria a fost de partea gazdelor: 7-1. Golul formaţiei noastre a fost marcat de gălăţeanul Leonard Pascaru, echipier de bază al naţionalei, alături de colegul său, Ciprian Ţapu. Hocheiştii români s-au pregătit în comun cu cei maghiari, în vederea participării la Campionatele Mondiale Under 20, din Estonia.

* Duminică au început jocurile unei noi ediţii a Campionatului Naţional de fotbal pentru juniori republicani (A şi B). Dintre echipele din Galaţi numai cele ale F.C.M. Dunărea au avut programate meciuri. Gălăţenii au trecut de C.S.Şcolar Slobozia cu  2-0 la juniori A (goluri marcate de St. Adamache) şi cu 3-1 la juniori B (Năpârlică - 2 şi Farcaş).

În etapa următoare echipele din Galaţi vor juca după cum urmează: Oţelul - Gloria Buzău, Delta Tulcea - Liceul cu Program Sportiv şi CF Brăila - FCM Dunărea.

* Liceul cu Program Sportiv organizează, în sala proprie (situată în spatele Băii Comunale), selecţie pentru grupa de începătoare a secţiei de gimnastică artistică . Prof. Tudorel Lovin va testa fetiţe în vârstă de 5, 6 şi 7 ani, sănătoase, apte pentru sportul de performanţă şi care să aibă acceptul părinţilor pentru această activitate. Triajul are loc în fiecare marţi (orele 17,00 - 18,30) şi sâmbătă (orele 12,00 - 13,30).

Citit 498 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.