Oţelule, grijă mare cu Gazu’!

Oţelule, grijă mare cu Gazu’!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Gura de oxigen de la Dinamo trebuie gestionată corect, altfel există pericolul sufocării * Antrenorul Munteanu susţine că a lucrat toată săptămâna la psihicul jucătorilor săi pentru a evita o păguboasă relaxare * Meciul de sâmbătă, de pe arena „Oţelul”, va începe la ora 17.00 *

OŢELUL GALAŢI – GAZ METAN MEDIAŞ

Meciul va avea loc astăzi, de la ora 17.00 (în direct la GSP TV);

Stadionul „Oţelul” – etapa a 7-a a Ligii I de fotbal;

Bilete: 10 lei (tribuna I), 7 lei (tribuna a II-a, peluze);

Echipele probabile:

OŢELUL: Kolev – Râpă, Sârghi, Jelev, Ilie – Neagu, Giurgiu – Golocevac, Paraschiv, Sălăgeanu – Axente. Antrenor: Dorinel Munteanu;

GAZ METAN: Buchta – Nohai, Lazăr, Hoban, Marovici – Kubala, Todea – Dudiţă, Eric, Pârvulescu – Bud. Antrenor: Cristian Pustai;

Arbitri: Victor Berbecaru (Rm. Vâlcea) – Sebastian Stoianof (Constanţa), Mircea Orbuleţ (Bucureşti); rezervă – Andrei Chivulete (Bucureşti).

„Am luat numai 3 puncte”

„Pentru noi a început un nou campionat”. Astfel şi-a început antrenorul Dorinel Munteanu spiciul în faţa jucătorilor săi la câteva zile după gura de oxigen din Şoseaua Ştefan cel Mare.

„Vreau o confirmare a jocului bun de pe terenul lui Dinamo. Meciul cu Gaz Metan este mai greu decât credeţi”, a continuat tehnicianul, care mărturiseşte că toată săptămâna a lucrat numai la acest capitol. „Am câştigat numai trei puncte la Bucureşti, nu ne-am asigurat zestrea pentru întreg turul.

Nu vreau să iau în calcul nici măcar o remiză cu Mediaşul, trebuie să câştigăm şi pe teren propriu”, explică Neamţul, parcă mai zâmbitor decât săptămânile precedente.

Axente – în dubii, Viglianti – deloc

L-am întrebat dacă în partida de astăzi va miza pe formula câştigătoare de la Dinamo şi n-am obţinut decât o privire ascuţită de sub fruntea brăzdată a fostului internaţional.

„La mine nu funcţionează această regulă, se pot întâmpla multe modificări pentru că am la dispoziţie un lot numeros. A, vă spun un titular: Mircea Axente, dacă va fi apt de joc”, a parat Dorinel - atacantul care i-a marcat două goluri în acest debut de campionat suferind o contractură musculară în disputa în care a punctat cu abdomenul.

Cert este că argentinianul Viglianti, refăcut, dar nu în totalitate, nu prinde lotul pentru duelul cu sibienii şi nici Pena, şi el foarte aproape de revenirea oficială pe gazon. 

„Vreau pace cu fanii!”

Munteanu ţine morţiş ca astăzi să facă pace cu fanii, care i-au cerut demisia şi la meciul amical cu Delta Tulcea. „Vreau să mă împac cu suporterii, dar ei trebuie să înţeleagă că am o echipă tânără, nouă.

Îi rog să susţină echipa, nu s-o înjure din primele minute. Aşa nu va ieşi niciodată nimic. Îi asigur pe fani că pentru ei muncim zilnic, dar pentru a câştiga trebuie să fie de partea noastră”, a afirmat antrenorul roş-alb-albaştrilor.

De când lucrează la Galaţi, Dorinel n-a câştigat nicio partidă pe teren propriu: 0-0 cu Ceahlăul Piatra Neamţ, 0-1 cu Steaua Bucureşti, 1-4 cu Unirea Urziceni (partide oficiale) şi 1-2 cu Delta Tulcea (meci de verificare).

Explicaţie foto: La ultimul meci de la Galaţi cu Gaz Metan Mediaş (scor 3-1), „oţelarul” Iorga (la balon) a fost piesa determinantă: gol şi pasă decisivă

Citit 966 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.