Creatorul de modă Răzvan Ciobanu, mort într-un accident rutier

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu, mort într-un accident rutier
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineață, 29 aprilie 2019, în urma unui accident rutier produs la ieșirea din Săcele spre Năvodari, pe DN 22 B, în județul Constanța. Acesta era singur în mașină și, din cauza vitezei, a ieșit de pe carosabil, lovind mai mulți copaci.

Potrivit Poliției Constanța, accidentul s-a produs din cauza vitezei neadaptate. „A fost un accident rutier grav, la ieșire din localitatea Săcele spre Năvodari, pe DN 22 B. Este o autoaccidentare, pe fondul neadaptarii vitezei. Un bărbat de 43 de ani, a condus un autoturism, a părăsit partea carosabilă și a acroșat copaci dintr-un stufăriș. Conducătorul auto a fost găsit decedat”, au anunțat reprezentanții Poliției Constanța.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în acest caz. Surse din anchetă au arătat că designerul nu purta centura de siguranță, aceasta fiind prinsă în spatele scaunului. De altfel, din cauza impactului și a faptului că nu purta centura de siguranță, creatorul de modă a fost proiectat în afara autoturismului. Designerul a murit pe loc.

Răzvan Ciobanu era singur în mașină în momentul impactului, iar trupul său a fost găsit de un localnic, în jurul orei 7, luni dimineața. Primele cercetări arată că mașina condusă de Răzvan Ciobanu a mers pe un drum de pământ aproximativ un kilometru, înainte să se oprească.

Citit 2005 ori Ultima modificare Joi, 02 Mai 2019 01:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.