Mugur Mihăescu s-a înscris în partidul AUR

Mugur Mihăescu s-a înscris în partidul AUR
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Mugur Mihăescu, renumit pentru interpretarea lui „Garcea” și alte roluri din „Vacanța Mare”, s-a înscris în partidul AUR. Anunțul a fost făcut de George Simion într-o emisiune de la România TV. Mihăescu a confirmat mai apoi pe Facebook.

„În ceea ce privește AUR și platforma de merit crede-mă că oamenii de valoare vin către noi. Nu-i mediatizează nimeni, pentru că nu au interes. (...) Dacă tu personal nu crezi în proiectul AUR vino să ne cunoști, să vorbim, să discutăm ideile și soluțiile pe care le propunem și dacă vrei să ajuți și să te implici te aștept cu drag, atât pe tine cât și pe cei care tu crezi că merită să vină”, îi răspunde Mugur Mihăescu unei persoane dezamăgite de asocierea cu acest partid.

Întregul articol, AICI

Citit 961 ori Ultima modificare Vineri, 16 Decembrie 2022 15:22

3 comentarii

 • postat de Ionescu Mircea Dan
  Luni, 02 Ianuarie 2023 18:20
  84.117.138.***
  Felicitari ! Asta in speranta ca acest partid este national si nationalist iar oamenii care-l compun sunt patrioti! Simt nevoia sa fiu patriot deoarece vad cu nespusa durere degradarea morala a acestei natii in toate domeniile. Acum parca mai tare ca niciodata ma simpt apasat de modul in care reprezentantii nostri la putere stau cu capetele plecate si cersesc toata ziua cate ceva de la UE...sau de la tari componente, vezi Austria care mai viseaza ca este un imperiu...Simpt nevoia sa recuperez resursele naturale imprastiate la tot felul de colonisti. M-ar bucura daca Aur ar strange semnaturi pentru a sustine sa reintram in posesia bunurilor noastre sub forma de resurse materiale sau intreprinderi de care am fost jefuiti. Pur si simplu, noi romanii vrem sa cumparam OMV (sau sa-l nationalizam) pamanturi, fabrici... Vrem sa ne apucam de munca. Vrem sa cercetam Vrem sa ridicam capul din pamant. Numai vrem sa facem datorii ! Nu vrem in Schengen cedant demnitate nationala. Nu ne intereseaza, nu vrem sa ne santajeze tot felul de pezevenchi ! Faceti dn AUR partidul demnitatii nationale. Nu cerem socoteala politicienilor nostri daca nu realizeaza obiective politice , economice daca sunt santajati de partenerii nostri, de tot felul. Vrem sa ne castigam drepturile cu demnitate ! Sper ca am nimerit bine cu sperantele mele la partidul AUR ! La multi Ani !
  0
  0
  Raportează
 • postat de votant
  Vineri, 16 Decembrie 2022 19:56
  89.136.5.***
  Toata Romania voteaza AUR!
  3
  0
  Raportează
 • postat de paloma
  Vineri, 16 Decembrie 2022 16:12
  5.13.211.***
  Ciocoflenderul, nu putea fi decat de AUR !!!
  0
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.