Mugur Mihăescu s-a înscris în partidul AUR

Mugur Mihăescu s-a înscris în partidul AUR
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Mugur Mihăescu, renumit pentru interpretarea lui „Garcea” și alte roluri din „Vacanța Mare”, s-a înscris în partidul AUR. Anunțul a fost făcut de George Simion într-o emisiune de la România TV. Mihăescu a confirmat mai apoi pe Facebook.

„În ceea ce privește AUR și platforma de merit crede-mă că oamenii de valoare vin către noi. Nu-i mediatizează nimeni, pentru că nu au interes. (...) Dacă tu personal nu crezi în proiectul AUR vino să ne cunoști, să vorbim, să discutăm ideile și soluțiile pe care le propunem și dacă vrei să ajuți și să te implici te aștept cu drag, atât pe tine cât și pe cei care tu crezi că merită să vină”, îi răspunde Mugur Mihăescu unei persoane dezamăgite de asocierea cu acest partid.

Întregul articol, AICI

Citit 1116 ori Ultima modificare Vineri, 16 Decembrie 2022 15:22

1 comentariu

  • postat de Ionescu Mircea Dan
    Luni, 02 Ianuarie 2023 18:20
    84.117.138.***
    Felicitari ! Asta in speranta ca acest partid este national si nationalist iar oamenii care-l compun sunt patrioti! Simt nevoia sa fiu patriot deoarece vad cu nespusa durere degradarea morala a acestei natii in toate domeniile. Acum parca mai tare ca niciodata ma simpt apasat de modul in care reprez
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.