Două seri pe ritmurile unui musical celebru, la Teatrul „Nae Leonard”

Două seri pe ritmurile unui musical celebru, la Teatrul „Nae Leonard”
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite musicaluri din istorie, "Sunetul muzicii", ale cărui acorduri şi melodii ne-au însoțit copilăria, se va juca sâmbătă şi duminică, pe 4 şi 5 februarie, începând cu ora 18,30, pe scena Teatrului Naţional de Operă şi Operetă "N. Leonard".

La baza celebrului musical stă povestea reală a unei familii din Austria, petrecută în timpul ocupației naziste, inspirată de cartea biografică publicată de Maria von Trapp în anul 1949, "Povestea cântăreților din familia Trapp". Prezentat pentru prima dată pe Broadway, în 1959, musicalul a câștigat de-a lungul timpului numeroase premii și a fost chiar ecranizat, realizându-se astfel unul dintre cele mai îndrăgite filme de familie.

Pe scena gălățeană, acest titlu a fost montat în premieră, în 2015, de regizorul ieșean Octavian Jighirgiu și s-a bucurat de un real succes, jucându-se în nenumărate rânduri cu casa închisă.

"În acest weekend, gălățenii vor avea ocazia să asculte celebrele melodii ale musicalului, pe versuri de Oscar Hammerstein II, care au făcut înconjurul lumii, precum: «Do-Re-Mi», «My Favorite Things», «Edelweiss» sau «Climb Every Mountain». Sunteți așteptați, așadar, să luați parte la două reprezentații de marcă ale acestui musical, să vă bucurați de muzica inspirată și de o poveste captivantă, alături de soliștii, de corul, de orchestra și de baletul Teatrului Național de Operă și Operetă «Nae Leonard», sub bagheta maestrului Eugen Dan Drăgoi", se arată într-un comunicat al Teatrului "Nae Leonard".

Citit 5029 ori Ultima modificare Vineri, 03 Februarie 2023 10:12

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.