Mașină de poliție distrusă cu ciocanul de un bărbat, chiar în curtea secției (VIDEO)
Foto: Sindicatul Europol

Mașină de poliție distrusă cu ciocanul de un bărbat, chiar în curtea secției (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

O mașină de poliție a fost distrusă cu ciocanul de un bărbat. Autospeciala Dacia Duster aparținea Postului de Poliție Măureni din județul Caraș-Severin, iar autorul și-a motivat fapta astfel: „Nu suport poliția”.

„Acestea sunt imaginile unui stat eșuat și ale Poliției Române îngenuncheate de factorul politic. În ultimii 20 de ani, tot ce înseamnă protecție juridică a polițistului și autoritate a poliției au fost terfelite și distruse sistematic, până la nivelul pe care îl vedeți în aceste imagini. Un cetățean cu impozitele plătite la zi, în mijlocul nopții, profitând că la postul de poliție nu era niciun polițist (la 90% din posturi este aceeași situație) a luat un ciocan și a fezandat o autospecială de politie Duster aparținând Postului de Poliție Măureni din județul Caraș-Severin”, anunță pe Facebook Sindicatul Europol, relatează Mediafax.

Sindicaliștii au postat și o filmare cu mașina distrusă.

„Imaginile de mai jos sunt revoltătoare și reflectă la acest moment gradul de educație a unei părți importante a societății, votanții preferați de mâine ai politicienilor. Bărbatul în cauză a fost identificat și prins de către polițiștii din cadrul Secției Nr. 5 Poliție Rurală Bocșa. A fost prezentat în fața procurorilor care au dispus față de acesta măsura controlului judiciar pentru o perioada de 60 de zile. Ce este de-a dreptul halucinant a fost justificarea bărbatului pentru gestul său: «Nu suport poliția», dar și amenințarea că pe viitor va comite și alte asemenea fapte. P.S. Somn ușor, Lucian Bode”, se arată în finalul postării.

 

Media

Citit 1727 ori Ultima modificare Luni, 24 Aprilie 2023 13:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.