Șoferii băuți, drogați sau fără permis au făcut „legea” în weekend

Șoferii băuți, drogați sau fără permis au făcut „legea” în weekend
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Nu mai puțin de șase persoane care nu ar fi avut voie sub nicio formă să se urce la volan au fost raportate luni, 26 iunie, de polițiștii gălățeni, care în urma acțiunilor din weekend sau a constatărilor făcute în timpul unor controale inopinate au ajuns la concluzia că pericolele pândesc la tot pasul

Cea mai comună și des întâlnită formă de pericol rămâne consumul de alcool, în unele cazuri combinat cu lipsa de experiență în conducere. Într-o astfel de situație a fost depistat un tânăr de 29 de ani, din Țepu, care la ceas de seară s-a pornit la drum, pe o stradă din comună, deși băuse zdravăn. Polițiștii i-au stabilit o alcoolemie de 0,91 la mie în aerul expirat, în condițiile în care bărbatul nu deținea nici permis de conducere.

Într-o situaţie cel puțin la fel de penală s-a regăsit și un alt tânăr, de 28 de ani, din Cudalbi, oprit în trafic la Cerțești. Șoferul conducea mașina într-o stare "neprietenoasă", generată de consumul de metamfetamine, așa cum aveau să constate polițiștii în urma testării.

Tot cu mințile tulburate, dar de alcool, au mai fost prinși alţi doi șoferi, unul de 40 de ani, din Corod, oprit în sat de un echipaj de la Biroul Rutier Tecuci. Omul băuse "doar puțin", alcoolemia depistată de etilotest fiind de 0,44 la mie. Pentru ceva mai multe pahare, un brăilean de 60 de ani a plecat cu un dosar penal de la Ivești, localitate unde a fost depistat cu 0,58 la mie alcool în aerul expirat.

În toate cazurile au fost deschise anchete, polițiștii așteptând rezultatele analizelor de laborator pentru o corectă încadrare a faptelor.

Citit 5800 ori Ultima modificare Luni, 26 Iunie 2023 20:22

1 comentariu

  • postat de Doctorul
    Marți, 27 Iunie 2023 10:57
    95.76.59.***
    Daca politiile competente organizeaza filtre si monitorizari dupa ora 16 (daca cumva mai lucreaza cineva dupa aceasta ora), in zona teraselor si bodegilor de cartier, pot injumatati numarul asa ziselor masini care circula pe strazi sub temporara coordonare a cocalarilor de orice varsta. Discutand cu
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.