Proiect de ordonanță de urgență „total neadevărat”

Proiect de ordonanță de urgență „total neadevărat”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Proiectul de ordonanţă de urgenţă care vizează atragerea de venituri la buget este total neadevărat, a declarat miercuri, ministrul Finanţelor Publice, Marcel Boloş, precizând că măsurile nu sunt definitivate şi că vor fi luate la nivelul coaliţiei de guvernare.

„Am văzut ieri, din păcate, şi regret nespus că din Ministerul Finanţelor Publice a apărut un proiect de ordonanţă de urgenţă total neadevărat. Nu este ultima formă. Cine se ocupă cu asemenea măgării a dat în sectorul public un proiect de ordonanţă de urgenţă neactualizat. Deciziile în ceea ce priveşte veniturile nu sunt definitivate încă, ele sunt la nivelul coaliţiei. Dacă m-aş pune pe mine astăzi să vă dau răspunsuri la această problemă legată de venituri, mi-aş face un mare rău, m-aş decredibiliza complet, nu eu le decid”, a spus Marcel Boloş, citat de Agerpres.

Ministrul Finanţelor a fost întrebat dacă se are în vedere impozitarea tichetelor de vacanţă. "Aşa cum am spus, orice a apărut în acel proiect de ordonanţă de urgenţă, fără ca să fie ultima variantă, nu este decât o informaţie care tulbură apele aiurea. Nu pot să vă dau un răspuns definitiv, că aşa va fi sau nu va fi aşa. Nu, nu ştiu să vă răspund la întrebare, chiar nu ştiu", a precizat Marcel Boloş.

De asemenea, ministrul a declarat că nu poate să ofere mai multe detalii în ceea ce priveşte partea de venituri, menţionând că decizia va fi luată în coaliţia de guvernare. Întrebat dacă se menţine ţinta de deficit bugetar de 4,4% pentru finalul anului, Boloş a transmis că va răspunde la această întrebare numai după ce măsurile fiscale vor fi definitivate.

Citit 580 ori Ultima modificare Miercuri, 02 August 2023 17:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.