Timp de microfon: 10 secunde

Timp de microfon: 10 secunde
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Camera Deputaţilor a respins, marţi, contestaţia depusă de către deputatul neafiliat Andi-Gabriel Grosaru la sancţiunea de a-i fi redusă durata luării de cuvânt pentru o perioadă de două luni, potrivit news.ro. "Domnule preşedinte, stimaţi colegi, cel care este jignit şi sancţionat pe nedrept sunt eu", a spus Grosaru, în plenul de marți al Camerei Deputaților.

Pe 3 octombrie, Comisia juridică a Camerei l-a sancţionat pe Andi-Gabriel Grosaru cu reducerea duratei luării de cuvânt la 10 secunde per intervenţie, pe o perioadă de două luni. Grupul parlamentar al minorităţilor naţionale a sesizat Biroul permanent al Camerei pentru a lua măsurile disciplinare care se impun faţă de Grosaru, pe motiv că acesta a afirmat că în acest grup parlamentar "avem nişte entităţi care nici măcar vertebrate nu sunt şi nu reprezintă pe nimeni".

Parlamentarii grupului minorităţilor naţionale au mai subliniat că "nu este prima dată când domnul Grosaru face de la tribuna Parlamentului afirmaţii jignitoare la adresa unor minorităţi reprezentante în grupul nostru parlamentar sau la adresa unor deputaţi membri ai grupului. Singurul mod pe care îl vedem ca să mai putem schimba ceva este sancţionarea domnului Grosaru ori de câte ori atacă grupul sau pe membrii săi".

Citit 629 ori Ultima modificare Marți, 24 Octombrie 2023 16:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.