Băiatul drogat care a ucis doi tineri la 2 Mai rămâne în arest

Băiatul drogat care a ucis doi tineri la 2 Mai rămâne în arest
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Vlad Pascu, băiatul de 19 ani care, drogat fiind, a intrat cu mașina în două grupuri de opt tineri la 2 Mai, iar doi studenți au murit, rămâne în arest preventiv, conform deciziei definitive luate marți de Tribunalul Constanța, informează Hotnews.

Accidentul a avut loc pe 19 august 2023, pe DN 39, în apropierea localității Vama Veche, după ce Vlad Pascu a intrat cu mașina într-un grup de opt tineri care mergeau pe marginea drumului. Roberta Marina Dragomir (20 de ani) și Sebastian Andrei Olariu (21 de ani), ambii studenți la Facultatea de Geografie a Universității București, au murit pe loc. Alți trei tineri au fost răniți.

Tragedia de la 2 Mai a aruncat într-un nou scandal Poliția Română, condusă (din mai 2021) de către inspectorul general Benone Matei, aflat în subordinea directă a chestorului Bogdan Despescu, secretar de stat în Ministerul de Interne, scrie sursa citată. Accidentul a scos la iveală detalii revoltătoare. Vlad Pascu fusese oprit de poliție de două ori - cu o zi înaintea tragediei, la un filtru, și chiar în aceeași noapte. A fost lăsat să plece de la sediul poliției, fără a fi testat pentru consum de droguri, deși i-au fost găsite droguri în mașină, iar autoturismul nu avea asigurare RCA valabilă. La mai puțin de o oră, Vlad Pascu a provocat accidentul.

Citit 470 ori Ultima modificare Marți, 09 Ianuarie 2024 15:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.