Vedete din showbizul autohton, audiate după o crimă

Vedete din showbizul autohton, audiate după o crimă
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un bărbat a fost ucis, sâmbătă noaptea, după un conflict spontan la o petrecere care avea loc într-un hotel din zona montană Padina, în județul Dâmbovița. La eveniment participau mai multe vedete, printre care Alex Velea, Antonia și Alina Eremia.

Poliția din Dâmboviţa a anunțat duminică dimineață că un bărbat de 41 de ani din Târgovişte a fost găsit înjunghiat mortal la un hotel din zona montană Padina. Trei suspecţi în acest caz, cu vârste între 19 și 32 de ani, au fost duși la poliţie, anchetatorii afirmând că, din primele verificări, reiese că omorul s-a produs în urma unui conflict spontan, scrie HotNews.ro. Trupul bărbatului a fost preluat de Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, iar cercetările, de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa.

Digi24.ro relatează că în respectivul hotel se aflau la acel moment mai multe vedete, printre care Alex Velea, Alina Eremia și Antonia. Surse din anchetă au precizat că Alex Velea și Alina Eremia au fost audiați de polițiști, în calitate de martori. Antena3.ro scrie că Alex Velea a fost chiar surprins în fotografii alături de principalul suspect în cazul crimei. Tot Antena3.ro scrie că incidentul s-a produs la hotelul de patru stele "Belmont".

Anchetatorii afirmă că, din primele verificări, reiese că omorul s-a produs în urma unui conflict spontan. Victima a fost înjunghiată în spate cu zece lovituri de cuțit. După ce au comis crima, suspecții au fugit de la locul faptei cu o mașină. Ei au fost prinși la vechea cabană "Cuibul cu dor", relatează G4Media.ro.

G4Media mai scrie, citând surse, că principalul suspect în cazul crimei este Laurențiu Marin, zis Solomon, în vârstă de 31 de ani. "În urma unui conflict spontan, numitul Anghel Sorin, de 41 ani, a fost înjunghiat mortal în spate de către numitul Marin Laurențiu, de 31 ani, care se află în custodia Poliției Fieni", au informat sursele G4Media.

Citit 1310 ori Ultima modificare Duminică, 11 Februarie 2024 16:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.