Cu toporul, după ce s-a supărat la ”păcănele”

Cu toporul, după ce s-a supărat la ”păcănele”
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce ar fi distrus, cu un topor, 19 aparate electronice, o ruletă şi un bar de la două săli de jocuri din Giurgiu.

"Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin 112, de către o femeie, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că un bărbat ar fi pătruns în sala de jocuri de noroc şi ar fi distrus mai multe aparate de jocuri electronice. În temeiul sesizării, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă, iar, din primele cercetări, a reieşit faptul că, în seara zilei de 16 februarie, un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din municipiul Giurgiu, ar fi pătruns în incinta unei săli de jocuri de noroc, situate pe bulevardul Bucureşti, din municipiul Giurgiu, şi ar fi distrus, cu un topor, 11 aparate electronice, o ruletă şi barul societăţii comerciale. La scurt timp, acesta s-ar fi deplasat la o altă sală de jocuri de noroc, unde ar fi distrus încă opt aparate electronice", se arată într-un comunicat de presă, transmis luni de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Giurgiu.

Din spusele martorilor, bărbatul ar fi procedat în acest fel ca urmare a supărării că ar fi pierdut o sumă de bani la "păcănele".

Citit 768 ori Ultima modificare Luni, 19 Februarie 2024 16:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.