Rămas-bun, Alexandru Pascu!

Rămas-bun, Alexandru Pascu!
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Ne-a părăsit, la doar o lună de când, din păcate, îşi petrecuse pe drumul fără întoarcere şi soţia, omul de televiziune Alexandru Pascu, 76 de ani, cunoscut de către gălăţeni drept omul din spatele camerei pentru echipa locală de ştiri a TVR, de unde ieşise la pensie.

De-a lungul carierei sale a făcut echipă cu mai mulţi reputaţi jurnalişti gălăţeni, toţi păstrându-i un respect deosebit şi o prietenie sinceră. Era, într-adevăr, unul dintre puţinii oameni din breaslă pe care nicio răutate căreia îi fusese martor nu l-a schimbat fundamental, rămânând mereu un spirit luminos, un suflet de o rară bunătate, mereu gata să întindă o mână de ajutor celor aflaţi în nevoi. 

Deşi s-a aflat la o lungime de braţ de şefi de stat şi alte personalităţi, nea Sandu, aşa cum îi spuneam, cu drag, noi toţi, a rămas acelaşi om modest şi discret, mereu cu zâmbetul pe buze şi cu o vorbă bună pentru fiecare. 

Aşa cum am aflat de la cei apropiaţi, trupul neînsufleţit va fi depus la Biserica ”Trei Ierarhi”, din Mazepa, iar înmormântarea urmează să aibă loc sâmbătă, 9 martie. Rămas-bun, nea Sandu! Condoleanţe familiei! 

Citit 1138 ori Ultima modificare Joi, 07 Martie 2024 17:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.