Ministrul Agriculturii l-a citat pe Ceaușescu

Ministrul Agriculturii l-a citat pe Ceaușescu
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Deputatul PNL Gigel Ştirbu a solicitat, joi, demisia ministrului Agriculturii Florin Barbu, după ce social-democratul şi-a justificat decizia de a transforma zona de stuf din Delta Dunării în păşune cu un citat din Nicolae Ceauşescu, într-un interviu pentru Euronews România, informează News.ro.

"Noaptea minţii. Declaraţiile recente ale ministrului Agriculturii, Florin Barbu, i-au şocat şi indignat pe toţi cei care au auzit sau au citit despre ele. Domnul Barbu l-a citat pe fostul dictator Nicolae Ceauşescu pentru a-şi justifica decizia de a transforma stuful din Delta Dunării în pajişte. «Nu vreau să exagerez, preşedintele nostru, domnul Nicolae Ceauşescu, nu spunea degeaba că stuful e aurul verde al României», a declarat domnul Barbu. Aceste cuvinte sunt cu adevărat uluitoare şi dezamăgitoare, dar «Gura păcătosului adevăr grăieşte»! Este evident că un urmaş al partidului comunist nu are ce căuta la conducerea unui minister şi, mai presus de toate, nu are nicio autoritate morală sau politică pentru a face referire la Nicolae Ceauşescu, un dictator care a adus atât de multă suferinţă şi opresiune poporului român", a scris Gigel Ştirbu, joi, pe Facebook.

Liberalul a mai spus că, "prin această declaraţie, domnul Barbu nu doar că insultă memoria celor care au suferit şi au murit în timpul Revoluţiei române din 1989, dar şi califică alegerea sa într-o funcţie de conducere ca fiind complet neadecvată şi lipsită de respect pentru valorile democratice şi pentru suferinţele trecute ale poporului român. Prin urmare, solicit public demisia imediată a domnului Florin Barbu din funcţia de ministru al Agriculturii".

Citit 448 ori Ultima modificare Joi, 14 Martie 2024 18:38

1 comentariu

  • postat de Toni
    Vineri, 15 Martie 2024 02:01
    5.13.155.***
    Nici tu nu ai inteles deputatule ce a vrut sa spuna Ceausescu.
    2
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.