Alcoolizat bine, la volan pe drumurile publice

Alcoolizat bine, la volan pe drumurile publice
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

După ce a fost depistat de polițiști băut în trafic, un șofer va da socoteală în fața legii pentru cutezanța sa. Astfel, pe  31 martie, în jurul orei 22,30, polițiști din cadrul Poliției Orașului Berești au depistat în trafic, pe raza localității Bălăbănești, din Galați, un bărbat, de 59 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

„La testarea alcoolscop, valoarea indicată a fost de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care, bărbatul a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de mostre biologice, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.  În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, explică agent șef-principal Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Galați.

Citit 3145 ori Ultima modificare Luni, 01 Aprilie 2024 17:21

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro