Sfidând legea, au urcat la volan fără permis de conducere

Sfidând legea, au urcat la volan fără permis de conducere
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Conducerea fără permis este una dintre infracțiunile cu care se confruntă zilnic oamenii legii de la Poliţia Rutieră. Deși fapta se pedepsește cu dosar penal, vigilența oamenilor legii este adesea ignorată de șoferii inconștienți care urcă la volan pe drumurile publice deși nu au legal acest drept.

Numai în acest weekend, polițiștii au descoperit în trafic, pe drumurile județene, mai mulți astfel de șoferi. Primul dintre aceştia a fost depistat pe strada Brăilei, la ieșirea din municipiul Galați. Bărbatul de 55 de ani, din comuna Liești, a fost oprit de oamenii legii de la Secția 3 Galaţi, vineri, 19 aprilie, în jurul orei 8.00, în timp ce conducea un autoturism având acest drept suspendat. Rezultatul testării alcoolscop a fost negativ, dar polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul cu permisul suspendat.

În aceeași zi, dar în jurul orei 17.00, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Matca au depistat  pe strada Tecuciului, din localitatea Matca, un bărbat de 52 de ani, din comună, care conducea un autoturism fără a deține permis de conducere, motiv pentru care i-a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul fără a deține permis.

Un alt șofer teribilist a fost descoperit în noaptea de 20 aprilie, în jurul orei 1:30, când polițiștii de la Secția 5 Galați au depistat, pe strada Alexandru Davila, o adolescentă în vârstă de 16 ani, din municipiul Galați, în timp conducea un autoturism fără a deține permis pentru nicio categorie de vehicule. Rezultatul testării alcoolscop a fost negativ și de această dată, dar polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul fără a deține permis.

Citit 3647 ori Ultima modificare Luni, 22 Aprilie 2024 17:54

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.