Românii comandă peste 15 burgeri pe minut

Românii comandă peste 15 burgeri pe minut
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Peste 8 milioane de burgeri au fost comandaţi în ultimul an prin intermediul unei aplicaţii de livrare, România fiind astfel ţara cu cele mai multe comenzi de burgeri din regiunea Europei de Sud-Est şi pe locul 4 la nivel global, din cele 23 de ţări în care operează platforma, informează Agerpres.

Potrivit Glovo, în România se comandă peste 15 burgeri pe minut. Cele mai multe comenzi s-au livrat pe 15 decembrie 2023, când au fost comandaţi peste 33.000 de burgeri în întreaga ţară, respectiv un burger la fiecare 3 secunde.

Cei mai mulţi burgeri au fost comandaţi anul trecut în Bucureşti, Constanţa şi Cluj-Napoca, oraşe urmate de Iaşi şi Braşov, în timp ce oraşele în care se comandă cel mai des sunt Târgu-Mureş şi Oradea. Când vine vorba de gusturi, utilizatorii din Bucureşti preferă cel mai mult burgerii cu brânză, pui şi bacon, în timp ce clujenii şi constănţenii aleg deseori, pe lângă aceste ingrediente, şi varianta de dublu burger.

Totodată, cel mai mare fan burgeri este un clujean care a comandat burgeri de peste 200 de ori, în timp ce cea mai scumpă comandă aparţine unui utilizator tot din Cluj-Napoca care făcut o comandă de burgeri de aproximativ 1.700 de lei.

Citit 322 ori Ultima modificare Luni, 27 Mai 2024 16:25

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro