Fost ministru de Finanțe, executat chiar de ANAF

Fost ministru de Finanțe, executat chiar de ANAF
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

ANAF a scos la licitație mai multe bunuri ale lui Sebastian Vlădescu, fost ministru al Finanțelor în perioadele 2005-2007 și 2009-2010, informează profit.ro.

Fiscul, care funcționează chiar în subordinea Ministerului Finanțelor, trebuie să îi vândă acum proprietăți evaluate la 5,69 milioane de lei, cum ar fi apartamente situate în zona centrală a Capitalei și o vilă din județul Prahova, în apropiere de Ploiești. În 2023, Sebastian Vlădescu a fost condamnat definitiv la 7 ani și 4 luni de închisoare, în dosarul reabilitării căii ferate București - Constanța.

Citit 474 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Mai 2024 16:30

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro