Angajări pentru navele construite la Galați

Angajări pentru navele construite la Galați
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) precizează că, pentru ca navele de căutare-salvare achiziţionate anul trecut să devină funcţionale, ar trebui încadrat personal de specialitate pe 160 de posturi şi că a făcut demersuri pentru ca acest lucru să se întâmple.

Astfel, organigrama ISU Constanţa a fost suplimentată cu o nouă subunitate - Detaşamentul Special Naval. La momentul actual, procentul de încadrare cu personal este de 28%. Cele două nave multirol au fost construite la Șantierul Damen Galați.

Citit 4542 ori Ultima modificare Marți, 25 Iunie 2024 15:55

2 comentarii

 • postat de Zic și eu ...
  Miercuri, 26 Iunie 2024 13:38
  5.2.208.***
  Pentru marina militară nu pot fi construite nave. Pentru dl. Arafat, da. Sigur nu a uitat tabla împărțirii !
  4
  1
 • Marți, 25 Iunie 2024 18:03
  89.39.81.***
  Crestem numarul bugetarilor cu fiecare copae care rugineste la chei.
  De la Pescaru in aval, nu mai poti vedea Dunarea din cauza cimitirului de nave. Multe dintre ele au personal incadrat, dar nu produc decat pagube si uneori ani de puscarie.
  3
  11

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro