Senatul şi-a suspendat şedinţa pentru ca senatorii PSD să semneze plângerea împotriva lui Băsescu

Senatul şi-a suspendat şedinţa pentru ca senatorii PSD să semneze plângerea împotriva lui Băsescu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Plenul Senatului a fost suspendat marţi, după ce senatorii PSD au părăsit sala de plen pentru a participa la o reuniune cu premierul Victor Ponta în care se va semna plângerea penală împotriva preşedintelui Traian Băsescu, întâlnire care are loc la sala de grup de la Camera Deputaţilor.

Ședința Senatului a început, marți, cu o pauză de consultări de 10 minute cerută de liderul senatorilor PNL, Puiu Hașotti, nemulțumit de faptul că șeful grupului PSD din Senat, Ilie Sârbu, a cerut ca ședința să se suspende pentru o oră pentru că social-democrații trebuie să participe la o altă activitate la Camera Deputaților. "În ce fel PSD își susține propriul guvern? Stabilindu-și tot felul de întâlniri?", a comentat acesta. Pe ordinea de zi de marți a Senatului sunt un număr de 65 de proiecte de lege și inițiative.

La începutul ședinței, Sârbu a solicitat ca ședința Senatului să fie suspendată pentru o oră. Între 11.30 și 12.30, când se dă votul final pentru proiectele organice. El a menționat că senatorii PSD au în acest timp o altă activitate la Camera Deputaților și că în aceste condiții ședința în plen nu se poate desfășura în cvorum.

Propunerea lui Sârbu a fost aprobată de plen cu 63 de voturi "pentru", 21 de voturi "împotrivă" și trei abțineri.

Citit 1038 ori Ultima modificare Marți, 15 Aprilie 2014 13:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.