UPDATE/ Dan Voiculescu, acuzat de şantaj, pus sub control judiciar

UPDATE/ Dan Voiculescu, acuzat de şantaj, pus sub control judiciar
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dan Voiculescu a fost pus, joi seară, sub control judiciar. Omul de afaceri nu are voie să părăsească ţara. Dan Voiculescu este acuzat de şapte infractiuni de şantaj prin intermediul trustului său de presă.


 

Dan Voiculescu, chemat la DNA. Ar fi dat UN MILION DE EURO pentru a-l compromite pe Traian Băsescu

Dan Voiculescu a fost chemat joi la sediul DNA, după ce Marian Căpăţînă, implicat în dosarul şantajării lui Mircea Băsescu, a afirmat în faţa instanţei că liderul conservator ar fi dat un milion de euro pentru a-l compromite pe Traian Băsescu, relatează AGERPRES. De altfel, Dan Voiculescu a anunţat miercuri că îl va da în judecată pe Marian Căpăţînă, solicitându-i daune de 100.000 de euro, pentru unele afirmaţii pe care acesta le-a făcut la adresa sa.

Citit 992 ori Ultima modificare Joi, 03 Iulie 2014 20:18

2 comentarii

 • postat de Baba Ispravita, fosta Ijdileanu, ijdeleanca din Ijdileni actualmente legala si cu acte beton pe numele - Doamna Ispravitu - membra fesene-fedesene-pesede din 90 dar si in Consiliul Parohial care sunt aleasa dintre mireni, bineinteles, numa io ... Mitica,
  Joi, 03 Iulie 2014 23:53
  92.80.136.***
  @ IP: 5.13.182.21 ... da voinicule, desi e o axioma ca Bashescu e hotu, hotilor, din pacate multi gandesc mascari despre dumneta si ti-au dat minusuri p'aici, sigur, doar niste neispraviti si in urma celor auzite pe labe 1, mai ales la Banciu, ce zice el graseind despre Voiculescu si deci mai sunt babuini in Galati care se itesc la acest post tv, cancerul democratiei, chipurile ca varanu nostru, sa-l gazduiasca cand va sa fie Demiurgul in rai, e un intaiul ignobil si deci ip-ule 5.13.182.21, cinste ca mai suntem in Galati, io cu dumneata, io cu 0236-469694, comprehensivi, Mitica al meu nu, el doar un bou, un impotent redundant, m-am pacalit rau tare, il tai de la secs ca tot degeaba, betiv epic Ispravitu, el numa' cu pesedeu si doar de gura mea c-am vrut sa-l fac om si in loc sa presteze propaganda pe forumuri pentru domnu Ponta, Mitica omoara, la figurat bineinteles, doar birturile si vine noaptea la bloc pe Domneasca 13 vesel nevoie mare, cantand manele plin de urina pe nadragi si cu slapii mustind dar sa nu-mi pierd firul cetatene, sa stii, mai trebuia belfere, n-ai apetenta fraiere pentru exactitate, pentru acribie ... n-ai zis nimic de palatu de pe Périé Mazamet /12, in acte proprietari Eba si Sida lu Bashescu, 900.000.000 euroi, cu garaj cu tot nefericitule !!
  5
  0
  Raportează
 • postat de Flota, Casuneanu, Popoviciu, Mihaileanu, Nana, bercea, Gazprom, Alro......... !!!
  Joi, 03 Iulie 2014 20:38
  5.13.182.***
  Nu-l agreez absolut deloc pe varan, ca pe multi altii de altfel, dar cine pune botul la aberatia asta, scornita cu scopul precis de a scoate clanul basescu din rahatul "bercea, ori este prost, ori este prost ! Repet, Voiculescu are multe belele pe cap, pentru care ar trebui pus sub acuzare dar sa se manevreze justia de asa maniera, nu mi-am putut inchipui ! Acum , toate tv-urile sunt cu tunurile pe aceasta fumigena, lansata de tartorul coruptiei din Romania, care ocupa fraudulos fotoliul de la Cotroceni, in timp ce el si mafia ce colcaie in jurul lui, ies, putin cate putin, din vizorul presei . Malefica fiinta !!!
  10
  6
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.