MAGISTRAŢII condamnaţi pentru CORUPŢIE nu mai beneficiază de PENSIE de serviciu

MAGISTRAŢII condamnaţi pentru CORUPŢIE nu mai beneficiază de PENSIE de serviciu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preşedintele Traian Băsescu a promulgat luni legea prin care magistraţii şi membrii personalului de specialitate juridică ce au fost condamnaţi definitiv pentru o infracţiune de corupţie nu mai beneficiază de pensia de serviciu. Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, şeful statului a semnat decretul privind promulgarea Legii pentru completarea Legii nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor.
Pe 18 iunie, Senatul, ca for decizional, au adoptat acest proiect legislativ, iniţiat de Guvern, care prevede că judecătorii, procurorii, magistraţii asistenţi şi personalul de specialitate juridică ce au fost condamnaţi definitiv pentru o infracţiune de corupţie să nu mai beneficieze de pensia de serviciu, a relatat agerpres.ro.

Citit 1181 ori Ultima modificare Luni, 14 Iulie 2014 14:47

1 comentariu

 • postat de Iar ătia de până azi rămân cu pensiile neatinse....hai că-i la mișto.
  Luni, 14 Iulie 2014 16:16
  109.98.98.***
  Aha, după 25 de ani......ce constatare isteață. Ăștia fac mișto. Bulangii din sistem ce li-au luat șpaga rămân cu pensiile neatinse. Bravo frate, inteligenți mai sunteți. Nici Brucan nu a nimerit-o cu cei 20 de ani, uite că au trecut 25 de ani și o să mai treacă.
  0
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.