LOTERIA BONURILOR FISCALE | Ce bonuri au fost câştigătoare la extragerea de duminică, 19 martie

LOTERIA BONURILOR FISCALE | Ce bonuri au fost câştigătoare la extragerea de duminică, 19 martie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminică, 19 martie, bonurile fiscale emise în data de 1 februarie 2017, cu o valoare de 361 de lei, au fost desemnate câştigătoare, informează Ministerul Finanţelor Publice.

La această extragere au participat bonurile fiscale emise între 1 şi 28 februarie 2017. Fondul de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Potrivit MFP, selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape. Astfel, duminică, 19 martie, a fost organizată prima etapă, respectiv extragerea bilelor care vor determina ziua emiterii şi valoarea bonurilor câştigătoare. După centralizare, dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câştigătoare.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate şi o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.

Citit 3128 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Martie 2017 01:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.