ACCIDENT FEROVIAR în județul Hunedoara. Două persoane au murit (FOTO)
Foto: Sursa foto: IGSU Hunedoara

ACCIDENT FEROVIAR în județul Hunedoara. Două persoane au murit (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

UPDATE | Incidentul ar fi fost cauzat de o defecțiune la sistemul de frânare al trenului, potrivit CFR. Trenul de marfă aparține operatorului privat de marfă, Unicom Tranzit, și asigura un transport de reziduuri metalice pe relația Slatina-Curtici, a relatat romanialibera.ro.

”La fața locului s-au deplasat personalul specializat, echipele de intervenție și comisia care va ancheta cazul. La această oră niciun tren de călători nu este înscris în circulație pe zona respectiv”, au menționat reprezentanții CFR SA. Potrivit acestora, 14 dintre cele 16 vagoane sunt deraiate/răsturnate, plus locomotiva, iar unele vagoane sunt răsturnate în râpă, dar încă nu se știe câte.


Un tren de marfă a deraiat sâmbătă după-amiază, 8 aprilie, în zona localităţii hunedorene Băniţa-Merişor în apropiere de Petroşani, traficul feroviar spre Petroşani fiind blocat, a relatat agerpres.ro.

Din primele informaţii, se pare că ar fi deraiat locomotiva trenului şi opt vagoane din cele 16, a relatat IPJ Hunedoara.

Potrivit reprezentanţilor ISU, locomotiva este grav avariată, iar medicul de la faţa locului a confirmat decesul celor două persoane din interior.

Citit 5091 ori Ultima modificare Marți, 04 Iulie 2017 13:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.