Prinţul Charles va deveni "Prinţ de Transilvania"
Prinţul Charles va deveni "Prinţ de Transilvania"
Sursa foto: Internet
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
1 comentariu

Prinţul Charles va deveni "Prinţ de Transilvania"


Prinţul Charles va deveni "Prinţ de Transilvania", titlu onorific oferit de primarul de Alba Iulia moştenitorului Coroanei Britanice, anunţă Digi 24. Autorităţiile locale din Alba Iulia susţin faptul că i-au făcut Prinţului Charles invitaţia de a vizita oraşul, dar şi de a primi titlul onorific de "Prinţ de Transilvania" în urmă cu ceva timp, mai ales că Alteţa Sa are şi câteva proprietăţi în zonă.

Marţi, a venit şi răspunsul din partea Prinţului, care a spus că acceptă acest titlu onorific. Deocamdată, nu se ştie când va merge în vizită prinţul la Alba Iulia, dar administraţia locală speră ca acest lucru să se întâmple anul acesta, atunci când vor avea loc evenimentele dedicate „Zilelor Oraşului Alba-Iulia".

Şi presa din Marea Britanie a scris despre acest titlu oferit Prinţului de Wales, care ar fi aşteptat ani buni să fie rege, însă acum va primi titulatura de „Prinţ al Transilvaniei". Prinţul Charles deţine în zonă două case vechi de 400 de ani şi, potrivit presei engleze, este „vrăjit" de mediul rural din Transilvania.

Citit 314 ori Ultima modificare Joi, 13 Aprilie 2017 01:33

1 comentariu

  • postat de George Joi, 13 Aprilie 2017 09:11 95.76.53.*** Link la comentariu

    Print de Transilvania, adica noul conte Dracula =)) Oare o fi nepotul lui Vlad Tepes?

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.