Accident grav provocat de un șofer beat. Un bărbat a murit
Foto: IPJ Galați

Accident grav provocat de un șofer beat. Un bărbat a murit
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

UPDATE ora 13.55:  Polițiștii au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, a conducătorului auto care în noaptea de luni spre marți a ucis un pieton, aflat fiind sub influența băuturilor alcoolice. Tânărul de 25 de ani urmează să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Liești cu propunerea luării unei măsuri preventive.


Tragedia s-a petrecut noaptea trecută, la Grivița. Un șofer despre care polițiștii aveau să stabilească faptul că se afla într-o stare avansată de ebrietate a lovit mortal un pieton care pășise pe carosabil, în încercarea de a traversa un drum județean.

"Din verificările preliminare efectuate la fața locului, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au stabilit faptul că un bărbat cu vârsta de 25 de ani, din comuna Grivița, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 254, în localitatea de domiciliu, când a ajuns în dreptul unui imobil aflat în zona intersecției cu strada Bădălan, a surprins și accidentat mortal un consătean, un bărbat de 36 de ani, care, în calitate de pieton, s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, de la stânga către dreapta direcției sale de deplasare.

La testarea alcoolscopică a conducătorului auto, rezultatul a fost de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că acesta a fost condus la Spitalul Municipal Anton Cincu Tecuci, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei", a anunțat IPJ Galați.

În cauză, s-a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și conducere sub influența alcoolului, cercetările fiind continuate de polițiști pentru a fi stabilite împrejurările în care s-a produs acest accident rutier.

Citit 8952 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Iunie 2023 07:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.