Șofer doborât de droguri, tras pe dreapta în centru

Șofer doborât de droguri, tras pe dreapta în centru
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un tânăr de 25 de ani, din Galați, a fost oprit la timp de poliție, înainte de a comite vreo nenorocire în trafic. Mașina condusă de acesta a fost reperată pe strada Tecuci, în zona Pieței Centrale, pentru că avea o deplasare sinuoasă. Echipajul avea să constate că tânărul de la volan nu era într-o stare tocmai propice condusului în siguranță, iar după testare avea să afle și care era cauza "tulburării" acestuia. 

"În timpul verificărilor, conducătorul auto care deține permis de conducere valabil, manifesta un comportament de neliniște și era incoerent în vorbire, motiv pentru care a fost testat atât pentru consumul de alcool, cât și pentru cel de droguri. În primul caz, rezultatul a fost negativ, însă în cel de-al doilea, aparatul Drugtest a indicat o valoare pozitivă la consumul de canabis. De asemenea, în urma controlului autovehiculului, s-a găsit o substanță vegetală de culoare verzuie, tip muguri", a explicat ag. șef pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Tânărul a ajuns la spital pentru probe biologice, iar mugurii, la analiză. Pe numele bărbatului a fost deschis dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe, infracțiune pedepsită cu închisoare între 1 și 5 ani.

Citit 6232 ori Ultima modificare Joi, 13 Iulie 2023 15:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.