VASLUI: Cea mai modernã piatã din Moldova se aflã la Vaslui!

VASLUI: Cea mai modernã piatã din Moldova se aflã la Vaslui!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

S-a deschis Piata Centralã!

Unul dintre cele mai importante obiective ale municipalitãtii Vaslui, Piata Centralã a orasului a fost datã ieri dimineatã în folosintã. 4800 mp suprafatã utilã, cu 45 spatii comerciale, 150 de tarabe destinate vânzãrii de fructe sau legume, toate utilitãtile asigurate, inclusiv dusuri pentru vânzãtori, aer conditionat, sistem de supraveghere non-stop, inclusiv sistem de sonorizare, parcãri pentru vizitatori sau clienti, deservite de douã lifturi, toate acestea sunt atributele unei piete de nivel european, construitã din bani publici, fãrã vreo altã finantare decât fondurile primãriei. “Azi am finalizat un obiectiv, dar viata continuã, mai avem în lucru si alte proiecte, pe care sper sã le vãd duse la bun sfârsit”, a declarat primarul Vasile Pavãl. Piata Centralã din Vaslui este una dintre cele mai moderne piete din tarã, oferind clientilor, vizitatorilor sau comerciantilor toate facilitãtile necesare pentru un comert civilizat.

Ieri, 14 septembrie, dupã mai bine de trei ani de la ideea promovatã de municipalitatea vasluianã de renovare a fostei piete Vidin, piatã care nu mai corespundea cerintelor unui oras cu peste 65.000 locuitori, si la peste doi ani de la demararea efectivã a acestui proiect, noua Piatã Centralã a fost redeschisã.

Citeşte tot articolul în ziarul "Vremea nouă" ==>> http://www.vremeanoua.ro/cea-mai-moderna-piata-din-moldova-se-afla-la-vaslui

Citit 4344 ori Ultima modificare Luni, 15 Septembrie 2014 09:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.