Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
1 comentariu

Viena, Budapesta şi Praga se află în topul destinaţiilor de vacanţă preferate de români în perioada sărbătorilor de iarnă, acestea fiind urmate de Paris, Londra şi Milano, potrivit datelor furnizate de site-ul de rezervări hoteliere HotelPeeps.ro.
În top 10 al preferinţelor românilor pentru sărbătorile de iarnă se află şi Bratislava, Istanbul, Amsterdam şi Roma.
Conform datelor HotelPeeps.ro, în perioada de dinaintea Crăciunului, cel mai mic preţ mediu pentru o singură noapte de cazare la un hotel, respectiv 33 de euro, este la Budapesta, în perioada 9 - 15 decembrie. La Praga românii se pot caza în perioada 1-5 decembrie cu un cost mediu de 39 de euro pe noapte.
În ceea ce priveşte hotelurile de 5 stele din oraşele aflate în topul destinaţiilor dorite de români în preajma Sărbătorilor, cele mai ieftine oferte se pot găsi în Budapesta, cu un preţ mediu de 65 euro/noapte în zilele de 24 şi 25 decembrie, şi Praga, cu un cost mediu de 75 de euro/noapte în perioada 11 - 25 decembrie.
De Revelion şi în perioada 26 decembrie-1 ianuarie preţurile medii pentru o noapte de cazare în oraşele preferate de români pot creşte cu marje cuprinse între 10% şi 210%.
Cele mai mici creşteri de preţuri se înregistrează la Milano, până la 14%, şi Londra, cu maxim 35%. În Praga însă majorările ajung chiar şi la 210%, în timp ce la Viena sunt de 121%, iar la Budapesta de 112%.
Preţul mediu pentru un sejur de Revelion porneşte de la 70 de euro pe noapte începând din data de 30 decembrie, la Budapesta, şi ajunge la 214 euro pe noapte la Amsterdam, în aceeaşi perioadă, pentru un hotel de până la 4 stele inclusiv.
Ofertele de sejur pot fi însă mai generoase. Astfel, 6 nopţi de cazare la 4 stele în centrul Budapestei pot fi achiziţionate cu doar 387 de euro.

Citit 1570 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Noiembrie 2011 15:21

1 comentariu

 • postat de florinbad Vineri, 18 Noiembrie 2011 09:43 Link la comentariu
  0
  0

  Buna ziua!

  Pe site-ul florinbad.com aveti un motor de cautare si rezervare camere la hoteluri, vile, apartamente, pensiuni, hosteluri etc. in limba romana, foarte eficient si ieftin totodata, motor care cauta rezervarea dumneavoastra in toate site-urile de rezervare din lume.
  Imediat ce v-ati ales o destinatie, veti fi directionat catre aceste site-uri de rezervare, putand sa va alegeti hotelul dorit sau pe cel mai ieftin.

  Sa aveti o zi impecabila!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.