Verdict al Tribunalului Galaţi / Danubius şi-a concediat ilegal handbalistele
Foto: Alexandra Dodan, acum la SCM Piteşti, a primit verdict favorabil în litigiul cu Danubius

Verdict al Tribunalului Galaţi / Danubius şi-a concediat ilegal handbalistele
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

S-a dat sentinţa în primul proces din seria celor intentate de către fostele handbaliste ale clubului Danubius Galaţi împotriva deciziilor de concediere sau în privinţa neplăţii salariilor.

Este vorba de procesul deschis la Tribunalul Galaţi de către jucătoarea Alexandra Dodan, care a fost concediată de către preşedintele Dan Pantea în luna ianuarie a acestui an.

În acest caz, instanţa gălăţeană a admis, în parte, contestaţia sportivei: a fost anulată Decizia de Concediere emisă de Asociaţia Handbal Club Danubius Galaţi, care este acum obligată să-i achite jucătoarei despăgubiri financiare egale cu drepturile salariale aferente perioadei februarie 2013 – 15 iulie 2013. Hotărârea poate fi atacată cu apel de către oficialii clubului Danubius Galaţi.

Problemele pentru gruparea finanţată din banii publici ai gălăţenilor continuă! Pe rolul instanţelor mai sunt în derulare şi procesele intentate de către Daciana Curtean, Cătălina Cioaric şi Ramona Bocăneală Ciontu.

Cristina Bobeică şi Mirabela Cricleviţ sunt jucătoarele care au renunţat la acţiunile deschise împotriva HC Danubius, după ce au acceptat să evolueze în continuare la formaţia gălăţeană.

Actualele componente ale echipei gălăţene se află în prezent în vacanţă, campionatul ligii secunde urmând a se relua la sfârşitul lunii ianuarie.

Citit 4201 ori Ultima modificare Joi, 19 Decembrie 2013 13:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.