Impotenţa aleşilor naşte monştri

Impotenţa aleşilor naşte monştri
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

* Cu dosul. "Aţi trecut de multe ori, stimate domnule scriitor, prin judeţul Vaslui şi nu v-a stricat nimeni rozeta!", vă amintiţi celebra replică adresată deputatului PSD de Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa, de către deputatul PMP Corneliu Bichineț, de la tribuna Parlamentului? Şi nici măcar n-a fost începutul! Că mai înainte fusese scena gesturilor obscene ale imputaţiei: "Dă cu labele, vezi că faci fractură, vezi domnişoară că faci fractură şi pe urmă nu mai poţi să... votezi", rostită tot de Bacalbaşa, tot de la tribuna Parlamentului, la adresa unei colege parlamentar?

Şi atunci de ce m-ar mira că deputatul PSD Şerban Nicolae i-a spus unei colege de parlament: "Doamnă, penală este mama care v-a făcut aşa nesimţită, să ştiţi. Aveţi mâncare între dinţi. Mâncarea aia de deputat. Dumneavoastră sunteţi atât de proastă, încât este incredibil ce spuneţi. (…) Eu am o poză în care dumneavoastră faceți sex anal, acuma ce să facem?". Măcar nu le-a spus de la tribuna Parlamentului, deşi sunt convinsă că tupeul nu i-ar fi lipsit.

Concluzia? "Este un act de impotenţă - nu sexuală - politică a unor voaiorişti, care, în lipsa unor mecanisme naturale de manifestare a voinţei acestui popor, caută să producă scandal!". Diagnosticul nu-i al meu, ci al doctorului Bacalbaşa. Şi din păcate, e incurabil!

Citit 4849 ori Ultima modificare Vineri, 08 Decembrie 2017 12:32

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.