Făina ucigaşă şi alte emisiuni letale

Făina ucigaşă şi alte emisiuni letale
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Şoc şi groază! Senzaţional! Doamnelor şi domnilor, Kim Kardasian a fost atacată, pe covorul roşu. Nu, nu este vorba despre vreo emisiune a lui Dan Diaconescu, în care Kardasian să fie invitată în direct, în studioul viitorului preşedinte al României. Este vorba doar despre o biată  ştire care ar fi trebuit să facă din necăjitul buletin de ştiri al Antenei 1, un fel de Big-Bang al televiziunilor. Aşadar, Andreea Berecleanu ne-a adus la cunoştinţă cum a fost "atacată" Kim pe covorul roşu, ca pe un eveniment de importanţă planetară, după care, conform rigorilor televiziunii din zilele noastre, telespectatorii au primit o binemeritată porţie de publicitate. După care am aflat că vedeta de reality-show-uri a fost atacată ... cu făină! Cele câteva imagini cu tânăra albită din cap până în picioare au definitivat informaţia. La cât de grav a fost prezentat totul, eu am înţeles că atacul a fost făcut cel puţin cu făină ucigaşă!

* Nici Realitatea Tv nu s-a lăsat mai prejos, reuşind, la interval de doar câteva ore, să mă buimăcească total în privinţa unei ştiri referitoare la jaful făcut de doi hoţi inventivi care s-au dat drept inspectori fiscali. Dimineaţă, Realitatea Tv a spus că hoţii sunt necunoscuţi căci, deşi magazinul avea camere video de supraveghere, aceştia nu au putut fi filmaţi, întrucât a picat curentul exact în momentul jafului. Pe seară, nu numai că hoţii erau identificaţi, dar telespectatorilor li se prezentau şi imagini filmate cu camerele video de supraveghere. Ce înţelegem noi de aici? Evident, că în aceeaşi zi au avut loc două furturi, în care hoţii au operat identic; numai că la unul din magazine au uitat să taie curentul, aşa că au fost filmaţi...

* Dar decât să-mi bat capul cu astfel de deducţii logice, mai bine să mă relaxez, urmărind "Nuntă cu surprize" (Kanal D). Nu că nu m-aş binedispune urmărind-o pe Andreea Mantea cum se râde la telespectatori din "garajul telegondolelor", trăgând de timp şi spunându-ne cât de norocoşi suntem că, uite!, în sfârşit vedem şi noi unde se duc telegondolele când se duc!... Dar trebuie neapărat să îl urmăriţi şi pe Cove. Cum care Cove? Tânărul timid şi timorat de "Surprizele" Andreei Marin care acum a crescut şi s-a transformat într-un om mare, cu păreri, aşa că face glume politice, cu Lenin şi comunismul din "Românica"... moment în care realizăm şi de ce a plecat băiatul de la TVR. Cum de ce? Pentru libertatea de exprimare. Păi îşi permitea bietul Cove să facă astfel de glume pe postul naţional?

Citit 6494 ori Ultima modificare Luni, 26 Martie 2012 18:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.