Nu slăvindu-vă pe Voi, Majestate...

Nu slăvindu-vă pe Voi, Majestate...
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

*Lustruindu-se pe ei! „Or să vie pe-a ta urmă în convoi de-nmormântare,/ Splendid ca o ironie cu priviri nepăsătoare.../ Iar deasupra tuturora va vorbi vrun mititel,/ Nu slăvindu-te pe tine... lustruindu-se pe el/ Sub a numelui tău umbră. Iată tot ce te aşteaptă./ Ba să vezi... posteritatea este încă şi mai dreaptă”, versurile poetului Mihai Eminescu mi-au venit în minte privind, la televizor, desfăşurarea de forţe PSD care-i aducea un omagiu Regelui Mihai.

Şi-n fruntea convoiului adunat în Piaţa Tricolorului, din centrul Craiovei, unde se află o statuie a fostului suveran, „mititica” (la propriu şi la figurat) Lia Olguţa Vasilescu, ministrul Muncii, cuvânta despre personalitatea Majestăţii Sale, declarat cetăţean de onoare al oraşului încă din 2013. N-aş putea să cred în lacrimile de crocodil ale PSD nici dacă-mi spală creierul cu înălbitor şi-l storc bine de gânduri! În fapt, totul a fost un pretext forţat, străveziu, pentru că, în realitate, manifestaţia a fost ceea ce s-a declarat de la bun început: o repetiţie pentru o proximă acţiune de susţinere a Guvernului şi a programului de guvernare asumat de Cabinetul Tudose, o replică la protestele de strada ale rezistenţilor care se încăpăţânează să respingă modificarea Legilor Justiţiei. Trist!

Citit 2875 ori Ultima modificare Duminică, 10 Decembrie 2017 15:19

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

 • postat de Sandu
  Luni, 11 Decembrie 2017 09:26
  109.103.134.***
  Nici nu trebuie sa ai creierul spalat cu inalbitor sau oricare alt detergent intrucat el este atat dce imbacsit de propaganda ieftina platita insa bine incat nu ar avea niciun efect.
  2
  5
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.