Miracole cu patru lăbuţe

Miracole cu patru lăbuţe

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
1 comentariu

*Stăpânii vedetelor. „Mă durea înfiorător burta şi nu ştiam ce se întâmplă”, a mărturisit actriţa Monica Davidescu la emisiunea „Stăpânii Vedetelor”, pe Antena Stars relatând o poveste de viaţă a cărei eroină a fost căţeluşa ei, Agatha. Înainte de a ajunge la medic, pentru a afla că are o infecţie, Monica fost surprinsă deoarece căţeluşa venea şi dormea pe burta ei mai ales atunci când avea dureri. Infecţia Monicăi a trecut cu medicamente, dar, câteva luni mai târziu, căţeluşa a început să dea semne de boală: „Era ceva în neregulă cu burtica ei. Făcuse piometru. A fost operată de urgenţă. Boala mea semăna cu boala ei, de aceea l-am întrebat pe medic ce înseamnă endometrită, ce înseamnă piometru. Am zis: ea a făcut forma maximă a bolii, eu m-am vindecat foarte repede şi, foarte curând, am şi rămas însărcinată şi am avut şi copilul. Înseamnă că ea mi-a preluat o energie urâta care mă împiedica, poate, să rămân însărcinată!”, a povestit Monica Davidescu.

Din păcate, Agatha s-a stins din viaţă cu câteva luni în urmă, la venerabila vârstă de 16 ani, dar amintirea ei rămâne. Şi mai cu seamă miracolul numit Dora, fetiţa Monicăi Davidescu şi a soţului ei, artistul Aurelian Temişan!

Citit 1085 ori Ultima modificare Duminică, 29 Aprilie 2018 16:42

1 comentariu

  • postat de Observator Luni, 30 Aprilie 2018 10:56 89.136.1.*** Link la comentariu
    2
    4

    O simpla coincidenta sau poate ca acelasi germen a produs infectia si la om si la pisica. In niciun caz nu "energia urata" este explicatia. Sa fim seriosi, nu mai suntem in Evul Mediu.

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.