Ascundeţi nevestele! S-a liberat Borcea!

Ascundeţi nevestele! S-a liberat Borcea!
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Mărturisiri. Parcă aş fi auzit-o pe Elena Udrea, şi nu pe Cristi Borcea povestind, la România Tv: "La baie, când mergeam, băteam cu bidonul de apă să mai fugă şoriceii… şobolanii!". Mai rămânea să spună că i-au confiscat sutienul…

Proaspăt eliberat condiţionat din închisoare, Cristi Borcea a ajuns direct în braţele Valentinei Pelinel, care l-a pupat cu foc, iar seara a sărbătorit cu focuri de artificii la localul lui Patrick Borcea. "Am vorbit deja cu specialişti, ca în următorii patru ani, să fac minim o lună de zile pe an, psihiatrie şi psihologie. Nu pot să dorm fără patru medicamente psihotrope pe seară, şi asta de trei ani şi jumate", se confesa fostul acţionar la România Tv. Bărbatul susţine că nu şi-a văzut familia decât în vizite şi susţine că ar fi trebuit să fie eliberat din septembrie 2016, pentru că a achitat prejudiciul din prima săptămână! Mai că i-aş fi plâns de milă dacă nu mi-aş fi amintit că, necăsătorit fiind cu Valentina Pelinel, a reuşit să facă un copil în captivitate. Vă daţi seama ce poate face în libertate?! Ascundeţi nevestele!

Că tot veni vorba de Udrea, am văzut-o tot la România Tv cum se plimba pe malul mării, de mână cu iubitul nevoit să facă naveta între Bucureşti şi Costa Rica. O fi scump?

Citit 2668 ori Ultima modificare Marți, 03 Iulie 2018 21:59

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.