Ce i-aţi spune doamnei premier Dăncilă?

Ce i-aţi spune doamnei premier Dăncilă?
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Mândria PSD. „Ceva să înţeleagă şi dânsa: bună ziua”, a răspuns, cu tâlc, actorul Marius Manole - invitat la „Ediţie Specială”, la Realitatea TV - la întrebarea adresată de Andra Miron: „Ce i-aţi spune doamnei premier Dăncilă?”.

La ora aceea dădea în clocot pe ecrane cea mai recentă dobitocie publică a premierului care a încurcat numele capitalei Podgoriţa cu Priştina, capitala Kosovo, stat nerecunoscut diplomatic de către România. „E grav că nu mă mai miră că spune asta. M-ar mira dacă o frază ar fi spusă corect. Nu cred că Dăncilă şi-a dat seama că a greşit. Dacă pe ea n-o corectează nimeni. Un singur om o poate corecta, are un singur Dumnezeu, şi dacă Dumnezeu nu e lângă ea, e liberă. O parte ne simţim penibil, ne simţim prost, iar altă parte, cu care mă cert pe social media, spune că nu e o problemă cu doamna Dăncilă. Suntem de râsul Europei. Eu am 40 de ani şi n-am crezut că o să ajung într-o ţară în care clasa politică să fie atât de jos", a spus Marius Manole.

Eu sper doar că PSD e mândru de emblematica doamnă premier Dăncilă şi că se simte pe deplin reprezentat de eminenţa cenuşie din fruntea Guvernului. Şi prefer să ţin pentru mine ce i-aş spune doamnei Dăncilă!

Citit 1728 ori Ultima modificare Vineri, 27 Iulie 2018 15:55

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.