Cavaleri de onoare tomnatici pentru mire veteran

Cavaleri de onoare tomnatici pentru mire veteran
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* În aşteptarea primului 11. "Prima nevastă e darul lui Dumnezeu, a doua e mila Domnului, a treia se numeşte blestem", perora Gigi Becali, naş la două dintre cununiile lui Cristi Borcea. Uite că "de două ori finul" n-a ţinut seama şi s-a cununat a treia oară, cu popă şi lăutari, cu Valentina Pelinel, cu care are o relaţie de un cincinal, un băieţel născut şi doi gemeni pe drum. În total, nouă copii, deci mai are până aliniază primul 11!

"Borcea concurează nunta regală!", "Alina, rochie de mireasă gravidă", "Borcea a făcut repetiţii cu ospătarii", "Botezul Danei Grecu", mitralia România Tv, în timp ce difuza imagini de la nunta nepotului Regelui Mihai.

S-o luăm pe rând: Dana Grecu şi-a creştinat copilul, nu pe ea însăşi. Nu m-am prins dacă rochia de mireasă a Alinei era gravidă sau purtătoarea ei şi nici de ce-a făcut Borcea repetiţii cu ospătarii. Cert este că n-a concurat pe nimeni! Şi chiar dacă evenimentul a strălucit prin discreţie, nu am putut trece cu vederea peste cavalerii de onoare cam trecuţi ai mirelui: Victor Piţurcă, Giovani Becali, Gigi Neţoiu şi Nicuşor Stan. "Dosarul Transferurilor" ştie ce de. Noroc de alaiul de domnişoare de onoare, roşu ca focu', al miresei!

Citit 1736 ori Ultima modificare Luni, 01 Octombrie 2018 17:18

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.