Când îngerii îţi alimentează conturile

Când îngerii îţi alimentează conturile
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Delir. "Când voi ajunge la poarta Raiului, o să întreb: Gigi Becali e înăuntru? Dacă nu-i, eu nu intru în Rai", a povestit Gigi Becali, la România TV, despre mărturia pe care i-a făcut-o un călugăr. Tocmai explicase că îngerii îi alimentează conturile, ca să poată face milostenie: "Voi ştiţi doar cinci la sută din câtă milostenie fac eu! În lăcomia mea, eu vreau să ajung în dreapta lui Dumnezeu!", perora Gigi, cu mătăniile într-o mână şi Sfânta Liturghie în cealaltă, bătând cruci şi citând din Ioan Gură de Aur.

Eu nu-mi puteam lua ochii de la jilţul aurit pe care şedea spunând: "Vreau ca în 20 de ani să mă lepăd de material. Să îmi aranjez fetele, nepoţii şi după aia, gata, plec în munţi, mă călugăresc! O să veniţi să-mi luaţi interviuri prin codrii în care mă voi afla".

Revenind la chestiunea conturilor alimentate de îngeri, am aflat şi cine se ocupă de Fotbal Club Steaua Bucureşti! Însuşi Dumnezeu! "Vorbesc încet, că dacă spun tare mă aude Satana și mă atacă cu cete puternice. Când voi fi vrednic, Dumnezeu îmi va da. Ce e pentru El fotbalul? Şi îmi dă un Coman, Man, Tănase și echipa se face puternică. Şi, pac, câştig campionatul și Liga Campionilor. Stau toată ziua în rugăciune și spun «Doamne, dă să bat Barcelona și Real Madrid». O să spuneți că sunt nebun, cum spun și prietenii mei. Dar să vedem cine are dreptate".

Citit 2338 ori Ultima modificare Joi, 27 Decembrie 2018 08:44

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.