Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
1 comentariu

* Zestrea fostului. "În cazul unui partaj cu ce te vei alege?"/ - "Cu nimic, pentru că n-am nimic din timpul căsătoriei", era răspunsul înlăcrimat şi frustrat al lui Brigitte, care tocmai devenea fosta nevastă a lui Ilie Năstase. Ei bine, dramoleta era uşor mai nuanţată! Dovadă ce-am aflat la "Cancan"-urile de noapte ale postului România Tv: Brigitte, recent devenită doamna Pastramă, şi-a scos la vânzare apartamentul de lux de pe malul mării şi cel dintr-un renumit cartier de fiţe din Bucureşti. Misterul apartamentului de la Mamaia a fost elucidat într-o emisiune mai veche a lui Dan Capatos: "Am primit cadou acest apartament. Ca să-l iert pentru toate escapadele lui. Oare merită?!", se întreba, la acea vreme, soţia ultragiată. Se pare că da. Potrivit jurnaliştilor, apartamentul ar valora 100.000 de euro, la care se mai adaugă alte câteva zeci de mii, reprezentând dotările de lux. Dilema emisiunii de noapte de la România Tv era dacă banii obţinuţi din vânzarea imobiliarelor vor fi consideraţi bunuri comune ale proaspetei familii Pastramă. Legal, da! Altfel spus, Brigitte intră în noua căsnicie cu o zestre frumoasă. De la fostul soţ!

Citit 2026 ori Ultima modificare Luni, 17 Iunie 2019 17:47

1 comentariu

  • postat de Cryss Marți, 18 Iunie 2019 08:58 86.124.205.*** Link la comentariu
    1
    4

    Pur și simplu neadecvat acest subiect, oare de ce credeți că ar interesa pe cineva ce fac și cum trăiesc aceste "specimente" Așa zise "vipuri"

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro