Cerbul de Aur: fiul pe scenă, tatăl în juriu

Cerbul de Aur: fiul pe scenă, tatăl în juriu
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

* Dandel. „Ştiţi de ce angajaţii din instituţiile publice nu fac amor între ei? Pentru că sunt rude şi ar fi incest”, glumiţa asta mi-a venit în minte privind prima seară a festivalului „Cerbul de Aur", transmisă în direct de TVR de la Braşov.

Nu pun la îndoială farmecul şi talentul lui Elvin Dandel, actor, muzician şi prezentator care a preluat ştafeta de la tatăl lui, Ricky Dandel, în toate domeniile artistice. Doar că prezenţa lui Dandel senior în juriul festivalului şi dialogurile dintre cei doi, care se vor amuzante, au un damf de nepotism românesc.

În plus, la fiecare pauză de respiraţie a prezentatorilor Edvin şi Eda primesc pomelnicul elogiilor şi mulţumirilor profunde la adresa sponsorilor festivalului. Evident, cei care finanţează un asemenea eveniment merită şi trebuie să fie promovaţi, dar nu fără număr ca la manelişti.

Ca să nu fiu subiectivă, n-am să spun nimic critic despre cei 12 concurenţi. Poate doar că pentru reprezentantul României, Florin Răduţă, n-a fost chiar cea mai bună seară... Din contră! În schimb, a existat un moment care la propriu mi-a tăiat răsuflarea: recitalul oferit de Laura Bretan, Ester Peony şi Olivier Kaye. A fost, pur şi simplu, dumnezeiesc!

Citit 2824 ori Ultima modificare Vineri, 23 August 2019 20:39

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.